Tipus de Estades

Caps de setmana

Oferim estades de Cap de setmana o de dies en concret. Si vosté té una celebració, un viatge,.. i no té amb que deixar el seu familiar, nosaltres li garantim el seu benestar en tot moment.

Estades temporales

Són estades normalment per convalescència o post- operatori després d’una hospitalització, o decaiguda del seu estat de salut, són estades on els avis solen retornar a la seva llar recuperats de la seva patologia. També són estades que permeten donar un petit descans a la persona cuidadora habitual.

Considerem estades temporals les que solen anar des de dies fins a quatre mesos. Els serveis i les condicions són les mateixes que les persones que ingressen per llarga estada.

Dins d’aquestes estades destaquem l’estada de Descans Familiar que subvenciona el Departamnt de Benestar Social i Família, és una estada d’un mes.

Residència assistida

Vetllem pel benestar integral dels nostres residents, de tal manera que l’avi/a se senti com a casa seva, oferim atenció individualitzada i tractament a cada avi segons les seves patologies o necessitats.

Són estades definitives o de llarga estada per la convalescència d’una malaltia o ja sigui perquè la familia no pot atendre al seu familiar tal i com necessitaria.

Amb la nova Llei de La Dependència, les famílies poden demanar plaça pública al nostre centre o bé prestació vinculada per poder fer front al cost total de la plaça.

Centre de dia

És un servei especialitzat, s’ofereix atenció assitencial, preventiu, social, sanitari i rehabilitador a la gent gran, que degut a alguna malaltia o limitació socio-familiar es veuen obligats a rebre ajuda per poder mantenir la seva autonomia i dependència.

Les estades de dia poden ser de tota la setmana o bé dies concrets. Tenim flexibilitat d’horaris i ens adaptem a les necessitats de la família.