Instal.lacions

Habitacions

El centre disposa d’espaioses i confortables habitacions, ja siguin individuals, dobles o tríples. Totes les habitacions disposen de molta llum natural, bany adaptat interior i rober propi. Totes les habitacions disposen de conexió a TV i timbre d’alarma.


Sala de estar

En aquests moments el centre disposa de tres sales d’estar, la qual es pot convertir en una única sala en cas de necessitats, estan equipades amb TV. En elles els avis poden descansar o rebre la visita dels seus familiars o amistats.


Capella

És el lloc de culte on els avis poden anar a fer les seves oracions. Cada 15 dies ve el Mossèn del poble a veure els avis i els dóna la comunió.


Gimnàs

Disposem d’un ampli gimnàs de 108 m2 equipat amb les més innovadores màquines per la realització de la recuperació i/o rehabilitació. Les Fisioterapeutes marca a cada avi el programa adequat a les seves circunstàncies.

El centre de recuperació és obert al públic a nivell privat o bé també estem concertats am Mútues. Fem cursos de Pilates i Escola d’esquena.


Menjador

Àmplia sala on realitzem dos torns a l’hora de les menjades per tal d’oferir una millor asssitència als avis. Les hores dels àpats és un moment on els avis potencien les relacions sociala, és per això que intentem asseure els avis valorant el seu perfil.